Есен / Зима 2018-2019 – Тенденции на ноктите и маникюр

Тенденциите на ноктите / зимата 2018-2019 г. са пълни със смели шарки и творчески черти

0
370
маникюр есен зима 2018

Тенденциите на ноктите / зимата 2018-2019 г. са пълни със смели шарки и творчески черти, които ще допаднат на всеки вкус. Във всички модни шоута през 2018 г. в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж видяхме внимателно подреден набор от зашеметяващи нокти, вариращи от авангардни до фини и елегантни.

В ежедневието най-дръзкият маникюр не само ще бъде забелязан, но и коментиран и в много случаи – дублиран. Бъдете една крачка напред за новите тенденции за есента и зимата през 2018 г. и внимателно прилагайте правилните дизайни и цветове за ноктите си.

 Есен / Зима 2018-2019 Тенденции на ноктите

Ето няколко идеи, които ще бъдат актуални:

  1. Къси и естествени


Много от тенденциите на есента на 2018 г. за маникюр ще бъдат с къси нокти, за да бъдат практични, друг аспект в облеклото и модата, който често се пренебрегва.

Марк Джейкъбс показа своята нова линия лаково боядисване върху къси нокти. Проектирани и украсени за да покажат красотата, но и в същото време да бъдат удобни.

2. Практични и овални

Предишните сезони показваха за известно време почти ненужно и неравномерно дълги нокти, за да покажат страхотни дизайни и стилове. За щастие за тези есента 2018 тенденции ще бъдат за средни дължини с овална форма и гладки върхове.

Италианска модна дизайнерска къща са изработили редица дизайни за маникюри, проектирани от госпожица Поп с половин луна в основата на ноктите.

Антони Марас също така казва, че дизайна може да се направи на средно дълги нокти, които са сложни и дълбоки, без да губят красотата си.

3. По-тъмни цветове


Естествено с пристигането на по-студените месеци цветовете стават по-тъмни и по-мрачни както по отношение на модата, така и е при ноктите. Тенденциите за зимата 2018-2019 ,са в безброй много по-тъмни цветове за лакиране на ноктите, които можете да носите с всякакви дрехи.

Филип Лим демонстрира лъскави нокти в мрачни тонове.

Шоколадовите дизайни за нокти на Еделин  са в тъмни нюанси и не особено дълги нокти.

4. Гланцови нокти със силен блясък

маникюр есен зима 2018

Гланцовите краища на ноктите винаги са зашеметяващи и ще бъдат актуални и през тази зима. Зашеметяващите маникюри на Christian Sriano съдържат няколко различни и умело красиви дизайни, които блестят с високо гланцово покритие. Това само акцентира върху комбинацията от богати цветове и метали.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here